Om oss

Välkommen till Understanding Entertainment, en webbplats om nöjesbranschen och dess olika industrier. Vi vet hur det kan vara att vara ny eller att vara lite lost i nöjesbranschen och känner att det inte finns några bra platser på internet för personer som bara vill få lite tips och idéer om hur man ska navigera alla situationer som uppstår.

Det spelar ingen roll om du är musiker, skådespelare, gaffer eller vill starta din egna youtube-kanal. Vi vill hjälpa dig att komma dit du vill. Den här sidan ska hjälpa till med just det, att försöka hjälpa dig navigera den bransch du är i eller vill ta dig in i.

Nöjesbranschen är inte lätt, vi bakom sidan och jag som skriver detta vet hur svårt och stressigt det kan vara. Så välkommen till Understanding Entertainment, en sida som förhoppningsvis kommer att hjälpa dig att ta ett litet steg till.

Vi hoppas att du gillar alla tips och tricks vi delar med oss av och berätta gärna för oss om du har några frågor eller tankar runt webbplatsen eller något du vill att vi berättar om. Läs artiklarna, kontakta oss på sociala medier och gå med i nyhetsbrevet för uppdateringar och idéer. Tack så mycket för besöket! Vi hoppas att vi ses snart igen och glöm inte att gå med i vårt nyhetsbrev nedan på denna sida eller via kontaktsidan.