fbpx Press "Enter" to skip to content

Om oss

Välkommen till information om Understanding Entertainment, sidan som är skriven av personer i nöjesbranschen för personer som vill in och arbeta i nöjesbranschen. Här kommer du att hitta information och artiklar om vanliga problem som vi alla stöter på i nöjesindustrin men också saker som vi önskar att alla fick reda på innan de försöker starta sin karriär i en av världens hårdaste branscher.

Understanding Entertainment är en plats för information, tips och idéer kring nöjesbranschen. I våra artiklar finner du all information du behöver kring film, skådespeleri, sociala medier och liknande ämnen inom nöjesbranschen.

Om din dröm är att att göra karriär inom nöjesbranschen, då har du kommit rätt. Oavsätt om det handlar om att vara verksam där du bor eller om du vill söka dig utomlands för en internationell karriär så kan du behöva lite vägledning. Eftersom vi som skriver artiklarna har lång och gedigen erfarenhet inom branschen så kan vi ge dig rätt information och även lite idéer som inte så många vet om eller använder sig av.

Vi vänder oss först och främst mot dig som är ny inom nöjesbranschen men självklart finns det även intressanta artiklar för dig som har varit med ett tag. Vi kommer att utöka innehållet på sidan löpande så titta gärna förbi då och då. Vi riktar in oss på bra och tydliga artiklar som ska hjälpa dig att nå framgång inom det du vill arbeta med inom film och sociala medier, om du har några frågor så tveka inte att skriva en kommentar så svarar vi eller andra läsare.

 

Disruption Couture har byggt och designat denna sida.

Emma Buhring

Josefin Schönqvist